Contact

Heb je vragen over de website of wil je bijvoorbeeld jouw profiel erop (of eraf) hebben? Neem dan via onderstaand contactformulier contact met mij op.

Veelgestelde vragen

Super leuk dat je erbij wilt komen! Je kunt in het contactformulier een berichtje sturen waarbij je aangeeft wie je bent en waarom je erbij wilt. Ik zal je dan de aanvullende informatie toesturen die ik nodig heb om jouw profiel aan te maken.

Nee, zeker niet. Het platform is ontstaan vanuit de wens om met elkaar te verbinden. Zodat we elkaar dus ook sneller kunnen vinden. Het plaatsen van jouw profiel op dit platform is volledig gratis en zal ook zo blijven.

Wat jammer dat je wilt gaan, maar het is je goed recht! Stuur mij een berichtje met het contactformulier met dat je jouw account wilt laten verwijderen en dan zorg ik ervoor dat deze eraf wordt gehaald.

Dat kan zeker. Ieder profiel kan 1x per maand worden aangepast. Dit doe ik zodat je echt nadenkt over je aanpassingen en niet voor ieder klein dingetje aanklopt. Heb je een aanpassing die je door wilt laten voeren? Stuur me dan een berichtje waarin je aangeeft wat er aangepast moet worden. Dan zorg ik ervoor dat het netjes gebeurt.