Manege Rijnenburg

Lisanne Koning

Beschrijving

Manege Rijnenburg is een 4-sterren FNRS manege met een veilige, plezierige en kwalitatief verantwoorde manier van paardrijles geven met veel afwisseling én oog voor paardenwelzijn.

Bij ons is iedereen van harte welkom die van paarden en pony’s houdt en graag wil (leren) omgaan met deze bijzondere dieren. Wij hebben voor de jonge ruiters speciale lessen, maar ook de (meer) ervaren paarden- en ponyruiters bieden wij voldoende uitdaging.

Naast de groep- en privélessen organiseren wij ook ponykampen in de kerst- en zomervakantie, ponyfeestjes, springlessen, ponydagen, FNRS- en KNHS proeven.

De “cursus” ponyvriendjes is ontzettend leerzaam voor startende ruitertjes, en voor de volwassenen wordt er regelmatig een opstapcursus georganiseerd. Ook voor de allerkleinsten organiseren wij regelmatig peuter- en kleuterrijden en studenten zijn ook van harte welkom bij ons.

Met onze 50 paarden & pony’s, gediplomeerde instructeurs verzorgen wij met plezier voor iedere ruiter op zijn of haar eigen niveau, rijlessen in één van twee binnenbanen of grote buitenbak. Als het mooi weer is gaan wij regelmatig met onze lessen naar buiten, doen wij een spelletje of springen we een keer in de lessen.

Afwisseling is belangrijk voor ruiter en paard!